Wednesday, March 12, 2014

Testimonial BB PLUS



Testimonial 1: BBplus membuat Kulit ku nampak lebih sihat, tak kering & warna kulit sekata. 

Testimonial 2:  pori-pori mengecil & kulit cerah selepas mengambil BBPlus secara konsistent 


Testimonial 3: perubahan Ketara pada kulit sehinggakan orang lain perasan perubahan itu. ��


Testimoni 4 : BBplus membantu menyelesaikan masalah jerawat


Testimonial 5: "crack heels" atau tumit kaki merekah 


Testimonial 6 : SAY NO to Sunburn if u have BBPlus 

HARGA :
Sekotak (20 Sachet) RM180 sahaja
Trial Pack (7 Sachet) Rm65 Sahaja

PROMOSI :
Pembelian 2 kotak + FREE Face Mask berharga RM10.00
(sah sementara stok masih ada)

Hubungi:
Izza +6019-2166969









Pray For MH370 : Doa Sentiasa Bersama

Tuesday, February 25, 2014

Mari beristighfar

Semoga menjadi amalan kita setiap waktu. Amin

Biovelocity Sleepmate Installment Plan

Contact izza +60192166969 to know more about our super lower installment plan. Only RM55 permonth you can get your biovelocity immediately. 


Wait no more. Grab the super lower deal today.  


Thats not all, get yourself limited time Cash back RM120 while stock last. Yesss... Hurry up! Call me now to know more. 

Testimoni: HAMIL selepas guna Premium Beautiful

Alhamdulillah bersyukur kita ke hadrat Allah atas segala nikmat & kurniaanNya. 

Harini izza nak share, testimonial daripada kawan izza yang hamil selepas lebih kurang 4 bulan memakai premium beautiful secara konsisten. 

Izza terkejut jugak dapat PM dari kawan izza ni sebab lama dah tak berhubung disebabkan kesibukan masing2. Tiba2 dia PM dan bagitau dia pregnant. Syukur alhamdulillah, itu yang dapat izza ucapkan. Semuanya dengan izin Allah. 
Mengandung anak pertama, siapa yang tak gembira kan. Paling best, dia dah plan nak pakai PB lepas bersalin nanti. JIMAT boleh pakai before & after pregnant. Berbaloi... 

Alhamdulillah. Happy sesangat dapat news ni. Terima kasih ya Allah.